Project Description

MARTISOR CE DARUIESTE

Fericirea are mai multe forme si fiecare dintre noi o gaseste in diverse infatisari. Pentru unii fericirea inseamna o discutie cu un prieten drag, o reusita sau o zi insorita. Pentru noi fericirea inseamna sa daruim, inseamna zambetul copiilor care primesc o sansa in plus spre un viitor mai bun.

Atelierele creative pentru confectionarea martisoarelor sunt dedicate tuturor celor care isi doresc sa scape putin din cotidian si sa isi aminteasca de copilarie. Daca vreti sa fiti unul dintre cei responsabili pentru ca un copil zambeste mai mult va invitam sa ne bucuram impreuna de un inceput de primavara al „martisorului ce daruieste”.

In cadrul Atelierului de Creatie, pictam cu mic cu mare, voluntari si copii laolalta, martisoare ce vestesc o primavara plina cu noroc pentru cei ce le vor primi. Donatiile voastre in schimbul martisorului vor fi folositi pentru atelierele si activitatile viitoare in scopul educativ al copiilor din asociate.

Am pictat cu mic cu mare, voluntari si copii laolalta, martisoare ce vestesc o primavara plina cu noroc pentru cei ce le vor primi. In Atelierul de Creatie a fost multa zarva si chicoteala amestecate cu culoari, iar creatiile noastre au devenite adevarate opere de arta.

Martisoarele create de copii si voluntari au fost expuse la Tagul de Martisor in incinta mall-ului din Craiova, iar banutii stransi sunt folositi pentru atelierele si activitatile viitoare in scopul educativ al copiilor din asociatie.

[/fusion_gallery]

Am pastrat traditia si, din luna februarie, incepem atelierele pentru “Martisorul ce daruieste” sansa la educatie a copiilor care fac parte din asociatia noastra.

Pictam cu mic cu mare fiecare bucatica de material cu gandul ca aceasta va adduce bucurie pe chipul celui care o sa primeasca martisorul. Donatia obtinuta in schimbul unui martisor ne ajuta sa sustinem cu material ateleierele dedicate copiilor din cadrul asociatiei.

Anul acesta atelierele au fost gazduite de Prokinetic Junior carora le multumim! Multumim de asemenea Mada si Mihai Scarlat pentru ca ati inteles cauza noastra si ne-ati primit la targul organizat de voi in incinta Electroputere Parc Mall.

Proiectul Martisor cedaruieste a ajuns la a III-a editie, iar noi ne bucuram de fiecare atelier in parte, de timpul bun petrecut impreuna, de toti oamenii care s-au alaturat pe parcurs proiectulu nostru. Printre culori, cafea și biciclete, anul acesta au fost alaturi de noi cei de la Barcicleta.ro si au gazduit fiecare atelier in parte. La un astfel de atelier ne-a fost alaturi si artistul plastic Dan Nica, care ne-a donat colectia sa de animalute muncite in cateva luni. Va multumim dragilor!

Poti urmari cateva momente din cadrul atelierului desfasurat la Barcicleta.ro, pe pagina noastra de facebook.

Pe 26 Februarie am montat standul si am aranjat martisoarele meșteșugite de copii si voluntari în atelierul de creatie, in incinta Electroputere Mall, zilnic intre orele 10:00 si 20:00, pana pe 1 Martie. Va multumim voua, tuturor celor care v-ati oprit la standul nostru Martisor ce daruieste din Electroputere Mall si ati ales sa daruiti speranta si bucurie copiilor.

Va multumim voua tuturor celor care v-ati oprit la standul nostru din Electroputere Mall si nu in ultimul rand doamnei manager Ica Diaconu pentru ca a facut posibila sederea noastra in galeriile mall.

[/fusion_gallery]