POVESTEA NOASTRA

La sfarsitul anului 2016, l-am intalnit pe Nicusor intr-o sala de esclada, la un concurs din Bucuresti. Un baietel plin de energie care isi dorea sa castige „orice” la tombola organizata in cadrul concursului. Tot el mi-a tinut pumnii sa castig si eu. Asa ca ne-am ales fiecare cu cate un tricou, dar mai ales cu o prietenie pe cinste. Mi-a povestit si despre cei 53 de colegi ai sai din Vulcani, copii cu destule lipsuri materiale, la care bineinteles ca am mers cu cadouri de Craciun.

In cautare de prieteni si oameni de bine care sa ne ajute in proiectul nostru timid, am intalnit-o pe Cristiana Coveianu, un alt suflet cald si generos, facut parca sa vina in proiectul nostru. I-a placut ideea de a crea o asociatie. Alaturi de ea s-au implicat multi alti prieteni, iar impreuna am reusit sa oferim unei sali de sport din Bailesti echipamentele necesare pentru antrenamentele de handbal, precum si alte daruri pentru micutii talentati ai echipei.

Asa, cu pasi mici dar siguri, a prins viata Asociatia. In 2017, ne-am adunat unul cate unul in jurul dorintei de a darui si am format o echipa. Cu entuziasm si curaj am infiintat Asociatia „Life is Better with Friends”, insufletiti de dorinta de a continua sa sustinem familiile nevoiase si, in special, evolutia acestor copii.

In prezent, vizitam constant 62 familii, in grija carora se afla 145 de copii, din Craiova, Mofleni, Predesti, Cetate, Vulpeni-Olt, Pietroaia, Salcuta, Daneti, Galiciuica, Cotofenii, Segarcea, Pielesti, Motatei, Galicea Mare si Podari. Iar rasplata pentru darurile noastre este coplesitoare: bucuria cu care ne primesc acesti micuti atunci cand ii vizitam este de nedescris, zambetele lor ne raman intiparite in suflet. Sunt atat de frumosi, de cuminti si talentati! Si merita din plin darurile noastre si ale voastre!

Simona Pata, Presedinte

LIFE IS BETTER WITH FRIENDS

Ne dorim o lume mai buna, cu gandul la generatiile tinere care vor deveni adultii de maine. Muncim pentru ca acesti copii sa aibe acces la educatie, sa participe la evenimente special create pentru ei, sa nu se simta marginalizati si sa beneficieze de sprijinul nostru pentru a se dezvolta sanatos si armonios.

Luptam nu doar pentru a crea o comunitate responsabila si stabila, cu deschidere catre daruire si invatare. Vrem sa contribuim la o societate echilibrata, sa dezvoltam relatii durabile, autentice, care sa aibe un impact pozitiv pentru toti cei implicati.

Dedicam timpul nostru celor aflati in dificultate. Vrem sa oferim o sansa copiilor marginalizati sau a celor care provin din familii cu probleme si nu numai! Visul nostru este sa infiintam un centru de zi in Craiova. Un loc cald si prietenos unde sa le putem oferi acestor copii toata atentia si grija de care ei au nevoie pentru a se dezvolta frumos. Contam pe sprijinul vostru!

Misiunea noastra este sa ajutam copii dezavantajati sa se simta inclusi in comunitate, sa aibe acces la educatie sau la consiliere si sa beneficieze de tot sprijinul nostru pentru a se integra, pentru a invata si pentru a se dezvolta frumos. Zambetele lor, fericirea si armonia merita tot efortul! Este benefic sa sprijini un copil atunci cand are nevoie, pentru ca pe viitor sa devina un adult integru.

OAMENII DIN SPATELE MAGIEI

Simona Pata
Simona PataPresedinte
Patricia Barsanescu
Patricia BarsanescuCoordonator voluntari
Cristiana Coveianu
Cristiana CoveianuVicepresedinte Executiv
Ana Galan
Ana GalanAsistent Manager
Nicoleta Diaconu
Nicoleta DiaconuVicepresedinte Proiecte
Ioana Delurentu
Ioana DelurentuCoordonator activitati educationale

CEI CARE SUNT ALATURI DE NOI

Multumim partenerilor nostri care ne sunt mereu alaturi si ne ajuta sa ne promovam campaniile!

Barcicleta
Barcicleta
Damarin
Top Gel
Hella

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aiba acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM