Project Description

LA CONAC

Ca de fiecae data, in perioada Pastelui, incercam sa aducem zambete pe chipurile copiilor ce nu au sansa unei vieti fara griji.

Daca in ultimii ani le-am daruit copiilor cadouri donate de oameni cu suflet mare, anul acesta am decis sa le oferim si amintiri. De aceea, vom organiza pe 13 aprilie, la Conac, o activitate de Pașse alaturi de 50 de copii din Craiova, Pielesti, Salcuțt, Predesti si Galicea Mare. Va fi o activitate complexa cu vanatoare de oua, pictat de oua, plantat de legume, jocuri și animatori, dar si o masa impreuna.

Cofetaria Damarin ne-a surprins plăcut și de data aceasta, cu adevărate opere de artă din ciocolată cu o tematică specifică Sărbătorilor Pascale. Piesele portretizează un iepuaș de Paște cu o greutate de 11,2 kg cu prețul de 3900 de lei, dar și un ou de ciocolată de 1,2 kg cu prețul de 420 de lei.

Daca doriti sa fiti parte dintr-o zi pe care copiii si-o vor aduce aminte cu siguranta, si cea mai mica donatie ne poate ajuta sa acoperim o parte din costurile pentru transportul copiilor pana la Cotofenii de Sus (la Conac), pentru gustari si materiale necesare activitatilor.