Project Description

GUSTAREA DULCE, PRIETENI MULTI ADUCE!

“Gustarea dulce, prieteni multi aduce”, una dintre cele mai importante activitati. De ce? Pentru ca in cadrul aceste activitati am reusit sa iesim putin din tiparul obisnuit si am facut un gest frumos pentru un om cu nevoie de ajutor, implicand chiar copilasii din asociatie. Gestul nostru s-a indreptat catre Daniela, prietena noastra ce se afla in acest moment spitalizata de cateva saptamani in urma unei interventii chirurgicale pe creier.

Astfel, cei mici, au inteles ce inseamna sa daruisca la randul lor si s-au , implicat in activitatea nostra “trup si suflet”. Briosele, vedeta evenimentului, coapte cu dragoste de prieteni dragi din cateva cofetarii din Craiova, au fost vandute cu tot dragul de catre piticii nostril. Ei au fost “chefi” pentru cateva ore, au dirijat in mod constiincios si dedicat acest eveniment, au zambit, au povestit cazul Danielei celor ce donau si chiar si-au facut timp sa ii scrie mesaje de incurajare prietenei lor, mesaje ce au devenit o carticica curajoasa si colorata, ce ne-a umplut ochii de lacrimi si inimile de mandrie.

Scopul a fost atins! Acesti minunati copilasi pe care noi ii ajutam, stiau deja de mult ce inseamna sa daruiesti si ei au fost cei care ne-au dat noua o lectie de viata in cea mai frumoasa zi de Duminica, 3 iunie, in mica terasa de poveste a Pub-ului Snobi. Donatiile au fost facute, iar astazi Daniela, deja a inceput programul de recuperare.