Project Description

GARDEN SALE – un prilej acordat generozității!

O zi dedicată unei comunități unită de valori cum sunt cele ale refolosirii, ale reutilizării, dar mai ales ale generozității. Consumatorii responsabili se întalnesc pentru a schimba perspectiva asupra hainelor uzate moral, dar nu neaparat fizic, dar și pentru a ajuta.

Aceasta actiune are ca scop responsabilizarea comunitatii prin reducerea consumului de textile deoarece industria textila este al doilea mare poluator al lumii. Vino cu familia si prietenii să cumperi la prețuri modice și să sprijini educația unui copil!

Pe 1 Iunie scotocim și donăm! Este un moment oportun să sprijinim copiii din Asociația Life is Better with Friends, chiar de ziua lor.

Astfel odata ajunși în curtea Biergarten, reperați cele mai speciale comori, haine, acesorii, obiecte decorative dar și cutia pentru donații, care așteaptă orice contribuție, oricât de mică. Life is Better with Friends la Biergarten sortează și donează! Vino cu familia si prietenii să cumperi la prețuri modice și să sprijini educația unui copil!

Pe 15 iunie va asteptam la Biergarten unde punem la dispozitie o multime de haine si accesorii uzate moral, dar nu fizic. Cand unii dintre noi cumparam haine deja purtate, facem un mic pas spre reducerea impactului negativ asupra planetei, iar asta sustine si dorinta de a trimite 20 de copii in prima lor tabara. Cumparand haine uzate moral facem si un pas enorm spre a-i bucura pe cei 20 de copilasi.

Multumim Biergarten, Topgel Romania si voua tuturor celor care ne-ati vizitat!

Pentru ca primele doua editii au fost primite atat de bine de catre voi, lansam anul acesta editia a III-a de Garden Sale. Ca de obicei, promovam aceleasi valori in care credem si care, speram noi, vor defini comuninatea in care traim: redu, refoloseste, recicleaza, dar mai ales, fii generos!

De ce spunem ca avem atat de multa incredere in comunitate? Pentru ca anul acesta ni s-au alăturat o multime de oameni frumosi ce vor sa contribuie la schimbare. Asadar, am invitat la Garden Sale si expozanti locali ce isi vor prezenta produsele in fata voastra, iar o parte din castigurile lor vor merge catre copiii din asociatia noastra. Iar pentru ca martisoarele create de copii v-au placut atat de mult, le punem din nou creativitatea la incercare cu o serie de ateliere de pictura pe tricouri si plase, pe care voi le puteti achizitiona.

Pe 20 si 21 Iunie, va asteptam la Biergarten Craiova, la un Garden Sale caritabil unde poti da o viata noua hainelor uzate moral si o sansa la educatie copiilor mai putin norocosi din comunitatea noastra.