Project Description

EGALITATE IN EDUCATIE

Prin noul proiect, „Egalitate în educație”, ne dorim să ajutăm cât mai mulți copii să își continue cursurile școlare în condiții optime. Pentru că asociația noastră a susținut întotdeauna nevoile copiilor defavorizați, și de aceasta dată încercăm să le fim aproape astfel încât educația acestora să rămână pe primul loc.

Tabletele și internetul au devenit o necesitate, iar noi ne-am propus să le punem la dispoziție cât mai multor copii pentru a putea beneficia de școala online.

Acest proiect vine în sprijinul copiilor care fac parte din medii defavorizate. Ne dorim ca împreună cu voi să achiziționăm tablete 4G pentru ca școlarii să-și poată continua studiile online.

Proiectul „Egalitate în educație” se conturează iar copiii sunt extrem de entuziasmați.

Priceperea și bucuria Mariei de a ajuta le aduce copiilor informații noi despre felul în care să folosească tabletele. Știm însă cât de importantă este lectura, acestă magie ce poate prinde viață doar atunci când citești, astfel că dăruirea si plăcerea pentru lectură a Feliciei a fost împărtășită copiilor. Andreea Craft s-a alăturat proiectului „Egalitate în educație” și a facut-o cum știe ea mai bine. Handmade și heartmade este deviza ei. Cu pasiune și pricepere, din mâinile ei se nasc adevărate opere de artă, croșetate. Au fost necesare aproximativ 40 de ore de muncă pentru păturică handmade de dimensiuni L 1,10m si l 1m.

Mulțumim: Andreea Craft, Gabi Savu, Maria Majon, Felicia Bocai și vouă, tuturor celor care ați înțeles necesitatea achiziționării tabletelor și ați donat!

Activitatea noastră se ține și în mediul online, așadar, tabletele le sunt copiilor de folos, atât la școală, cât și la întâlnirile cu voluntarii nostri. Proiectul „Egalitate în educație”, prin cele 10 tablete achiziționate cu ajutorul vostru, ne-a permis să ne continuăm activitatea în mediul online.

Luna decembrie cei mici au avut parte de 30 de seri de poveste, fiecare cu altă lectură despre Crăciun, citită pentru ei de către colega noastră Nicoleta Diaconu.

Pentru luna ianuarie ne propunem sa continua cu achiziționarea de tablete conectate la internet și pentru alți micuți.