Project Description

DE PASTE IMPREUNA

Pentru ca tot ceea ce este uman pleaca de la o simpla idee, noi facem mai mult de atat. Transformam toate ideile noastre in campanii sociale pentru ajutorarea persoanelor defavorizate.

De Paste impreuna„, isi deschide si anul acesta usa pentru voi, toti cei care ne-ati fost alaturi si fara de care nu am fi reusit sa facem zeci de copii fericiti in ultimii ani. In fiecare campanie umanitara, pe care o desfasuram, traseul parcurs pare acelasi: impreuna cu voluntarii identificam cazurile la nivel de judet, apoi luam legatura cu familiile si autoritatile, luam la cunostinta nevoile cu care se confrunta, lansam apelul de ajutor si asteptam implicarea celor care doresc sa ajute.

Problemele acestor oameni sunt diverse, dar, de cele mai multe ori, lipsa alimentator de baza precum: orez, fasole, faina, ulei, zahar, conserve sunt primare, iar produsele de igiena personala precum: gel de dus, sapun, pasta si periuta de dinti, lipsesc cu desavarsire sau acestia nu au beneficiat de ele niciodata. Lipsurile genereaza un dezinteres pentru educatie, atat de importanta in viata fiecaruia, astfel ca micutii raman de cele mai multe ori alaturi de familie pentru a ajuta la treburile gospodaresti. Am incurajat si am sustinut prezenta acestora la scoala sau gradinita, astfel ca, din donatiile primite, am oferit minimum necesar pentru activitatile educationale: caiete matematica, caiete dictando, stilouri, pixuri, creioane, culori, carti de colorat, carti de lectura, ghiozdane, chiar si hainute sau încaltaminte.

Puncte de colectare:
Sediu Life Is Better With Friends strada Simion Barnitiu nr. 2 (mai jos de Beergarden, vis-a-vis de Biserica Sfintii Arhangeli)
Prokinetic Junior / Program:10.00-20.00

Proiectul nostru se numeste „De Paste impreuna” pentru ca doar asa, impreuna cu voi am reusit sa facem in cele trei zile ale campaniei noastre zeci de copii fericiti. Am lasat deoparte oboseala acumulata si ne-am bucurat de fiecare imbratisare primita. Am fost primiti in fiacare casa cu caldura, unii dintre ei abia ca ne-au lasat sa plecam. Voiau sa ne arate de-ale lor, de la scoala sau din curte, asa cum fac copiii cand se bucura de vizita prietenilor. Imbratisarile le-am primit noi, dar va transmitem cu bucurie energia lor.