Project Description

1 IUNIE

E-o lume minunata in care veti gasi, Numai copii! O lume cu mult soare si mii de jucarii, Pentru copii! …”

1 iunie este ziua in care se celebreaza miracolul nasterii, al puritatii, dar si intoarcerea la inocenta.

Copiii nu trebuie sa fie neglijati nicicand. De ziua lor acestia merita o atentie deosebita pentru a sti ca au anumite drepturi, ca sunt importanti si iubiti.

Am petrecut impreuna cu cei mici cateva ore de poveste. O calatorie interplanetara in cautrea dintisorului pierdut cu Ciuf si Ciuf in spatiu, ne-a scos din rutina si am si invatat o multime de lucruri noi.

Dupa calatorie ni s-a facut si foame asa ca i-am vizitat pe prietenii nostri de la Pizza Traian unde am avut parte de un pranz delicios. Nu s-a intalnit pana acum o aniversare fara ceva dulce, iar prienii nostri de la Cofetaria Damarin n-au stat prea mult pe ganduri si ne-au livrat un tort delicios numaidecat.

O plimbare dupa masa este bine venita, iar niste fotografii care sa imortalizeze fericirea imprimata parca pe chipurile copiilor au incheiat ziua perfect.

Multumim Teatrul National “Marin Sorescu”, Ciuf si Ciuf in spatiu, Pizza Traian, Cofetaria Damarin, Alex Nica photos! Impreuna ati contrbuit la o zi de poveste pentru cei mici.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, in weekendul precedent acesteia, am sarbatorit copilaria – sarbatoare preferata de toata lumea! 🎈

Nu am avut tort, dar nici nu i-am simtit lipsa pentru ca a fost inlocuit cu usurinta de bucurie, zambete si chicoteli in mijlocul naturii, la poalele muntilor. A fost a doua intalnire cu escalada numai ca, de aceasta data, am avut drept partener si stanca. Mare ne-a fost mirarea sa vedem ca multi dintre pustii nostri au legat o prietenie trainica cu escalada in aer liber. La final s-au despartit cu greu de stanca.

Am avut suficient timp să vizitam Pestera Muierii, ss facem coronite din flori, un joc de badminton cu arbitri si galerie, un tenis de picior chiar si sa devenim creatorii unui dans al baloanelor de sapun.

Multumim Climbing Akademos, Ziarul Sanatatea si lui Lucian pentru acesta experienta de neuitat. La multi ani copii mari si copii mici!🎉

Bucuria copilului interior să nu dispara niciodata! ❤️