Incepe anul cu o fapta buna!

Comunitatea celor carora le pasa a crescut si asta ne determina pe noi, Asociatia Life is Better with Friends, sa ajungem la mult mai multi copii aflati in nevoie si in anul ce urmeaza.

Te invitam sa fii si de aceasta data alaturi de noi si sa semnezi formularul prin care redirectionezi cei pana la 3,5% din impozitul pe profit al anului precedent.


Pentru a face acest lucru, descarca formularul 230 precompletate cu datele asociatiei, si completeaza cu datele tale sectiunea 1 „Date de identificare ale contribuabilului”. Poti depune personal formularul completat si semnat direct la sediul ANAF din judetul tau. Daca folosesti o semnatura olografica, poti trimite formularul direct prin Spatiul Privat Virtual ANAF.

De asemenea, poti completa si semna formularul online, accesand https://formular230.ro/life-is-better-with-friends. Dupa generarea PDF-ului, vei putea descarca formularul 230 in format PDF/Imagine. Apoi, te rugam sa il trimiti pe adresa de email a asociatiei: contact@betterwithfriends.ro.

Formularele completate primite pe email vor fi depuse periodic pe e-guvernare.ro sau direct la sediile ANAF. Vei primi ulterior acasa notificare scrisa de la ANAF cu confirmarea gestului tău.

Platforma Formular230.ro este o solutie digitala dezvoltata de Asociația Help Autism. Un sistem simplu, complet digital, de a face un gest mic!


Pentru detalii suplimentare legate de formularul de imputernicire sau orice alte nelamuriri, te rugam sa ne trimiti un email sau sa folosesti pagina de contact, iar voluntarii nostri te vor ajuta sa primesti raspunsurile de care ai nevoie.


De ce sa redirectionezi? Pentru ca este simplu si nu te costa nimic, iar banii neredirectionati vor ajunge oricum inpoi la stat. De aceea te indemnam sa incepi anul cu fapte bune impreuna cu noi si copilasi de care ne ocupam periodic. Acesti copilasi provin din familii monoparentale si subdezvoltate, si au nevoie de ajutorul fiearuia dintre noi.

Iti reamintim ca scopul nostru este acelasi si anul acesta in ceea ce priveste activitatile educative, atat in mediul online, cat si offline, ce asigura copiilor acces la educatie, cat si o paleta diversificata de activitati indreptate catre o dezvoltare armonioasa.

Insa ne dorim sa venim in ajutorul a si mai multor suflete nevinovate, care au in permanenta nevoie sa simta ca si ei fac parte din comunitatea noastra, si ca ne pasa de viitorul lor. Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tau!


Urmareste proiectele noastre atat pe site cat si pe retele de socializare, sau aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu tot ce ne propunem sa realizam cu ajutorul vostru:

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aiba acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM