Spring Social – Un Succes Remarcabil în Sprijinul Carlei, Luptând împotriva Leucemiei

În data de 19 martie, comunitatea s-a unit la Bacolux Craiovița Hotel & Events pentru a participa la evenimentul caritabil „Spring Social – Fundraising for a Future”. Organizat cu dragoste și grijă de către Asociația Life is Better With Friends, Ronin Bartending Solutions și The Wed Story, acest eveniment a avut un scop nobil: strângerea de fonduri pentru tratamentul crucial al micuței Carla, în vârstă de doar 4 ani, diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică.

Într-o atmosferă plină de bucurie și generozitate, participanții au avut ocazia de a licita obiecte speciale, oferite cu dragoste pentru cauza Carlei. Cu sprijinul comunității, s-au strâns fondurile necesare pentru a asigura tratamentul în Italia, unde micuța are șansa la viață.

Evenimentul a fost o reușită remarcabilă, oferind o experiență de neuitat prin sesiunile de muzică live, finger food, cheese-bar și alte surprize pregătite cu atenție de organizatori. Oamenii s-au bucurat de atmosfera prietenoasă și au contribuit cu generozitate la cauza nobilă.

Toți banii obținuți au fost donați direct către Carla, oferindu-i astfel o nouă șansă la un viitor fericit și sănătos, departe de durerea și incertitudinea spitalului. Comunitatea a demonstrat că, împreună, avem puterea de a face diferența în viețile celor care au nevoie de ajutor.

Dress code-ul evenimentului, Smart Casual, a adăugat o notă de eleganță și stil, reflectând seriozitatea și importanța cauzei pentru care toți participanții s-au adunat.

Donațiile minime de 100 de lei pentru participare au reprezentat micile contribuții care au făcut o mare diferență. Această implicare a comunității a subliniat solidaritatea și compasiunea față de cei în nevoie.

În final, „Spring Social – Fundraising for a Future” nu a fost doar un eveniment, ci o expresie a solidarității umane și a dorinței de a face bine. Prin gesturile lor, participanții au transformat un eveniment social într-o șansă reală la viață pentru o micuță luptătoare numită Carla.Urmareste proiectele noastre atat pe site cat si pe retele de socializare, sau aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu tot ce ne propunem sa realizam cu ajutorul vostru:

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aiba acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM