Proiectul ‘Education Makes Life Better’: O șansă pentru copiii din mediile vulnerabile

Educația reprezintă o forță transformătoare, deschizând uși și creând oportunități pentru fiecare individ. În special pentru copiii proveniți din mediile vulnerabile, educația devine adesea cheia care deschide porți către un viitor plin de posibilități. În acest context, proiectul „Education makes life better” se impune ca un factor esențial în schimbarea destinelor acestor tineri. Suntem încântați să anunțăm reluarea acestui proiect începând cu data de 3 octombrie 2023!

Prin intermediul acestui proiect, 20 de copii din localitățile Terpezița, Pielești și Craiova au șansa de a beneficia de meditații la discipline precum limba română, limba engleză, matematică și informatică pe parcursul întregului an școlar. Totul este oferit cu generozitate de către asociația noastră, conștientă de impactul semnificativ pe care educația îl poate avea asupra vieților acestor tineri.

Un aspect deosebit de important al proiectului este asigurarea transportului pentru ca fiecare copil să aibă acces facil la aceste meditații. Ne dorim ca niciun copil să nu fie exclus din această oportunitate valoroasă din cauza distanței sau a lipsei de resurse.

Dacă simțiți chemarea de a contribui la această schimbare pozitivă și la dezvoltarea viitorului generației noastre, orice formă de ajutor este cu adevărat binevenită. Fiecare gest, fie că este vorba despre donații, implicare în proiect sau simpla împărtășire a informației, contează în construirea unui viitor mai luminos pentru acești tineri. Uniți într-un efort comun, putem să aducem lumina educației în viețile celor care au cel mai mult nevoie de ea.Urmareste proiectele noastre atat pe site cat si pe retele de socializare, sau aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu tot ce ne propunem sa realizam cu ajutorul vostru:

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aiba acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM