Project Description

HOPE FOR MIHAELA

Life is Better with Friends da startul unui nou an de fapte bune cu o noua campanie de strangere de fonduri pentru un caz ce a ajuns în atentia si sufletul nostru – „Hope for Mihaela”.

Mihaela Oita-Ilina are 39 de ani si este asistent medical in cadrul Serviciului de Ambulanta Olt. In urma cu doua luni a fost diagnosticata cu o boala crunta: Leucemie Acuta Mieloblastica. A inceput imediat tratamentul in cadrul Spitalului Clinic Fundeni, sectia Hematologie, dar prima cura de chimioterapie nu a avut rezultatul sperat: remisia. Indicatia medicului curant este de transplant medular si, de asemenea, s-a initiat si a doua cura de chimioterapie, mult mai agresiva decat prima, in urma careia spera sa obtina remisia.

Desi acest diagnostic a cazut ca un traznet asupra lor, Mihaela, alaturi de sotul ei, de baiatul ei si de intreaga familie, lupta cu inversunare impotriva acestei boli.

Prin natura job-ului, Mihaela a putut ajuta oameni aflati in momente grele, in momente in care un cadru medical le putea alina durerea sau salva viata. Acum e momentul ca noi, oamenii, sa-i fim alaturi Mihaelei. ❤️

CUM O PUTEM AJUTA?

– Mihaela are nevoie URGENTA de masa trombocitara si de sange grupa 01 pozitiv.

Puteti dona la orice Centru de Transfuzii din tara pentru Mihaela Oita-Ilina, internata la Spitalul Clinic Fundeni, sectia Hematologie.

Transplantul medular in strainatate necesita resurse financiare care depasesc cu mult posibilitatile familiei.

O putem ajuta pe Mihaela prin donatii în conturile deschise la Banca Transilvania:

CONT LEI: RO49BTRL02901201A96188XX
CONT EURO: RO46BTRLEURCRT00A9618801
Nume: Asociatia Life is better with friends
CUI: 38612759
BANCA COMERCIALA ROMANA
Cont: RO85RNCB0134157167760001 (cont deschis in lei)
HOPE FOR MIHAELA

Detalii si la telefon: 0735558153 Cristiana
Email: contact@betterwithfriends.ro

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aibe acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM