Atelierele de creatie

Atelierele noastre de creatie si-au deschis portile, spiridusii sunt pusi pe treaba, imaginațta este la ea acasa, iar din mainile lor dibace apar obiecte ce vor aduce magie în casele voastre dar si la Gradinita Calugarei.

In cadrul atelierelor de creatie incercam mereu sa imbinam utilul cu placutul. Astfel, fiecare activitate este dedicata unei cauze specifice, dar in acelasi timp incercam sa oferim copiilor  diferite oportunitati pentru a-si perfectiona talentele artistice, si a se bucura de o dupamiaza petrecuta printre prieteni.

Un astfel de atelier am avut si in cadrul evenimentului Pumpkin Fest, o activitate in care copiii impreuna cu voluntarii au colorat, sculptat si personalizat propriul dovleac. Sarbatoarea de Halloween este foarte cunoscuta si indragita de copii, tocmai de aceea am ales sa organizam acest proiect cu scopul de a contribui la dezvoltarea abilitatilor de munca în echipa si a creativitatii. Tema festivitatii a fost dovleacul, alaturi de care am sporit interesul copiilor fata de arta, prin activitati sustinute intr-o admosfera calda si prietenoasa. Insa, sa nu uitam ca prin distractie, copiii au reusit sa faca un bine, ajutând la renovarea gradinitei Calugarei.

Nu ne oprim aici, weekendul acesta am inceput bine-cunoscutele ateliere de Craciun, in cadrul carora, voluntarii nostri si nu numai, confectioneaza cu tandrete si daruire, fel si fel de ornamente si decoratiuni pentru Craciun.

Urmatorul eveniment in care va vom oferi toate aceste minutate creatii cu si pentru suflet, va avea loc sambata 10 decembrie, in curte la Bacolux Craiovita Hotel & Events, Craiova alturi de multe alte surprize pentru voi.

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aibe acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM