Fii solidar!

Majoritatea proiectelor finalizate cu bine din cadrul Asociației au fost posibile datorita implicării comunității. Astfel, daca in jurul vostru sunt familii cu posibilitati reduse si cu acces limitat la educație, nu ezitați să ne contactați.

Dacă acești copii nu pot accesa programele educative puse la dispoziție de LIBWF, noi venim în întâmpinarea acestora cu soluții practice și probono.

Ne dorim sa venim in ajutorul a si mai multor suflete nevinovate, care au in permanenta nevoie sa simta ca si ei fac parte din comunitatea noastra, si ca ne pasa de viitorul lor. Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tau!Urmareste proiectele noastre atat pe site cat si pe retele de socializare, sau aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu tot ce ne propunem sa realizam cu ajutorul vostru:

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aiba acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM