2020 Overview

Anul 2020 a venit cu multe provocari pentru noi, dar si cu realizari. La finalul acestuia ne dorim sa va multumim pentru ajutorul acordat, pentru empatie si rapiditatea cu care raspundeti la nevoile celorlalti.
In 2020 ne-am mutat in casa noua. O casa primitoare, mai incapatoare si luminoasa, adaptata la nevoile copiilor pentru educatie din contextul pandemiei.
Proiectul „Egalitate in educatie”, prin cele 10 tablete achizitionate cu ajutorul vostru, ne-a permis sa ne continuam activitatea in mediul online. In luna decembrie, cei mici au avut parte de 30 de seri de poveste, fiecare cu alta lectura despre Craciun, citita pentru ei de catre colega noastra Nicoleta Diaconu. Din luna ianuarie, vom continua prin achizitionarea de tablete conectate la internet si pentru alti micuti.
Irina Nedelcu si Alexandra Popescu ofera saptamanal, cu bucurie si daruire, cursuri pentru cei mici, iar acest lucru este posibil tot cu ajutorul tehnologiei. „Ajutor pentru spitale” este un proiect inceput pentru comunitate. Sprijinul nostru pentru medici a venit din dorinta de a le oferi acestora echipamente cu care sa poata oferi ingrijire pacientilor. „Casuta celor sase frati” este ridicata si are acoperisul pus, urmeaza finisajele în urmatorul an. De asemenea proiecte precum: „Martisor ce daruieste”, „De Paste impreuna”, „Bradul cu dorinte”, s-au desfasurat de-a lungul anului.
In tot acest context pandemic, putem vedea si aspecte pozitive: anul 2020 poate a incercat sa ne opreasca din „goana” nostra si a incercat sa ne arate adevaratele valori ale vietii: familia, prietenii, oamenii din societate, faptul ca putem sa ne oprim cateva minute sa spunem un „multumesc!” sau „aveti nevoie de ajutor?” si multe altele.
Va multumim ca ati ajutat si anul acesta la indeplinirea proiectelor asociatiei si pentru ca ati raspuns prompt solicitarilor noastre. Va dorim un an nou cu realizari!
Chapeau!

SCHIMBA O VIATA ASTAZI

Datorita tie putem ajuta copii aflati in situatii dificile sa aibe acces la educatie, informatie, sa se dezvolte armonios si sanatos. Impreuna ne propunem sa devenim o comunitate frumoasa si puternica, cu impact pozitiv pentru societatea de azi. Schimbarea esti chiar tu. Iti multumim!

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM